Tatarský biftek z tuňáka
Ingredience
- 200 g syrového tuňáka
- 1 malá cibule (lepší je ½ žluté a ½ červené)
- 1 lžička dijonské hořčice
- 1 lžička kaparů nasekaných
- petrželka
- citronová nebo limetková šťáva podle chuti
- 1 - 2 lžíce nízkotučné smetany
- sůl, bílý pepř
- Dukanův chléb
Množství: porce
Jenotky:
Postup přípravy receptu
- Tuňáka naškrábeme a smícháme s najemno nakrájenou cibulí. Potom opatrně přidáme hořčici, kapary a posekanou petrželku. Osolíme, opepříme. Přidáme smetanu. Poté vidličkou vymícháme, aby to mělo takovou pěknou konzistenci. Nakonec zakápneme podle chuti citronovou nebo limetkovou šťávou a promícháme. Podáváme s opečeným Dukanovým chlebem.
Tip
Potřebné suroviny pro přípravu receptů najdete v našem eshopu dietashopbrno.cz.