Tatarský biftek z lososa klasický
Ingredience
- 200 g syrového lososa
- 1 malá cibule (lepší je ½ žluté a ½ červené)
- 1 lžička hořčice
- + lžička dijonské hořčice
- citronová nebo limetková šťáva podle chuti
- sůl, bílý pepř
- křepelčí vajíčko (nemusí být)
- Dukanův chléb
Množství: porce
Jenotky:
Postup přípravy receptu
- Lososa naškrábeme a smícháme s najemno nakrájenou cibulí. Potom opatrně přidáme obě hořčice. Osolíme, opepříme. Poté vidličkou vymícháme, aby to mělo takovou pěknou konzistenci. Nakonec zakápneme podle chuti citronovou nebo limetkovou šťávou a promícháme. Na efekt a zjemnění posadíme při servírování nahoru uvařené křepelčí vajíčko (v poloviční skořápce). Podáváme s opečeným Dukanovým chlebem.
Tip
Potřebné suroviny pro přípravu receptů najdete v našem eshopu dietashopbrno.cz.