Sněhové pusinky II.
Ingredience
- 2 bílky
- 1 špetička soli
- 100 ml práškového sladidla (podle chuti)
- 1 lžička kukuřičného škrobu
- 1 lžička vanilky
- 1 lžička octu
Množství: dávka
Jenotky:
Postup přípravy receptu
- Z bílků a špetičky soli vyšleháme tuhý sníh. Za stálého šlehání přidáme sladidlo, škrob, vanilku a ocet. Na plech dáme pečící papír a na něj pomocí cukrářského sáčku děláme malé pusinky. Můžeme dělat i pomocí lžičky hromádky. Necháváme dostatečné rozestupy, protože pusinky nabydou na objemu. Pečeme (spíš sušíme) asi 40 minut při nízké teplotě asi 100°C. Po vytažení z trouby necháme ještě sušit, aby nebyly měkké.
Tip
Potřebné suroviny pro přípravu receptů najdete v našem eshopu dietashopbrno.cz.