R E K L A M A
PEČUJTE O ZDRAVÍ

Parafínová zálivka

Parafínová zálivka
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
1dávka 10minut
Porce Doba přípravy
1dávka 10minut
Parafínová zálivka
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
1dávka 10minut
Porce Doba přípravy
1dávka 10minut
Ingredience
  • 1 lžíce dijonské hořčice
  • 5 lžic balzamikového octu
  • 1 lžíce vody
  • 1 lžička parafínového oleje
  • 8 lístků bazalky
  • 1 stroužek česneku (nemusí být)
Množství: dávka
Jenotky:
Postup přípravy receptu
  1. Hořčici, ocet, vodu a parafínový olej vyšleháme do emulze. Bazalku a česnek v této emulzi necháme marinovat. Podáváme jako zálivku na salát, popř. s ní můžeme pokapat i tepelně upravenou zeleninu. A právě protože se zálivka podává se zeleninou, je vhodná až od 2. fáze.
Tip

Potřebné suroviny pro přípravu receptů najdete v našem eshopu dietashopbrno.cz.

Sdílet tento recept