R E K L A M A
PEČUJTE O ZDRAVÍ

Hovězí řízek

Hovězí řízek
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
2porce 10minut
Doba vaření
10minut
Porce Doba přípravy
2porce 10minut
Doba vaření
10minut
Hovězí řízek
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
2porce 10minut
Doba vaření
10minut
Porce Doba přípravy
2porce 10minut
Doba vaření
10minut
Ingredience
  • 300 g zadního hovězího (květová špička)
  • bylinková sůl, pepř
  • sušený česnek
  • 1 lžíce ovesných otrub
  • 1 vejce
Množství: porce
Jenotky:
Postup přípravy receptu
  1. Očištěné plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme sušeným česnekem. Posypeme ovesnými otrubami a snažíme se všechny tyto ingredience pořádně vetřít do masa. Rozšleháme si vajíčko a maso do něj namočíme. Hned jej dáme na rozpálenou pánev vystlanou pečícím papírem a opečeme maso z obou stran.
Tip

Potřebné suroviny pro přípravu receptů najdete v našem eshopu dietashopbrno.cz.

Sdílet tento recept