R E K L A M A
PEČUJTE O ZDRAVÍ

Chřest ve slaninovém kabátku s volským okem

Chřest ve slaninovém kabátku s volským okem
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
4porce 5minut
Doba vaření
20minut
Porce Doba přípravy
4porce 5minut
Doba vaření
20minut
Chřest ve slaninovém kabátku s volským okem
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
4porce 5minut
Doba vaření
20minut
Porce Doba přípravy
4porce 5minut
Doba vaření
20minut
Ingredience
  • 1/2 kg zeleného chřestu
  • 4 plátky proscuitta (šunky nebo libové slaniny)
  • sůl, pepř
  • 4 celá vejce
Množství: porce
Jenotky:
Postup přípravy receptu
  1. Troubu rozehřejeme na 200°C.
  2. Chřest očistíme a odřízneme tvrdé konce. Osolíme a opepříme. Chřest rozdělíme na čtyři porce a každou porci obalíme plátkem proscuitta (šunky nebo libové slaniny). Zabalené svazky rozložíme na plech a pečeme 20 minut.
  3. Během posledních 5 minut pečení chřestu uvaříme z vajec 4 volská oka na pánvi s nepřilnavým povrchem.
  4. Chřest ve slaninovém kabátku servírujeme s volským okem nahoře.
Sdílet tento recept