Celerový salát s broskví, vejcem a šunkou
Ingredience
- 100 g celeru
- 1 malý pórek
- 2 kompotované broskve bez cukru
- 1 jablko
- 2 vejce uvařená natvrdo
- 100 g nízkotučné šunky
- 4 lžíce nízkotučného jogurtu (nejlepší je hustý řecký 0% tuku)
- šťáva z ½ limetky
- sůl
Množství: porce
Jenotky:
Postup přípravy receptu
- Postupně vršíme do misky blanšírovaný celer nakrájený na tenké plátky, na to pórek na kolečka, na to broskev na kostičky, na to vejce nasekané najemno, na to nastrouhané jablko a na to šunku na nudličky. Nakonec limetkovou šťávu jogurt a necháme asi 1 hodinu uležet v lednici. Před podáváním všechno promícháme, podle potřeby dosolíme.
Tip
Potřebné suroviny pro přípravu receptů najdete v našem eshopu dietashopbrno.cz.