R E K L A M A
PEČUJTE O ZDRAVÍ

Pečený pstruh

Pečený pstruh
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 4
Rating: 3.25
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
1porce 5minutes
Doba vaření
25minutes
Porce Doba přípravy
1porce 5minutes
Doba vaření
25minutes
Pečený pstruh
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 4
Rating: 3.25
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
1porce 5minutes
Doba vaření
25minutes
Porce Doba přípravy
1porce 5minutes
Doba vaření
25minutes
Ingredience
  • 1 pstruh
  • sůl
  • drcený kmín
  • šťáva z 1/2 citronu
  • 1/2 lžičky olivového oleje
  • 1 lžíce petrželky nasekané
  • plátek citronu
Množství: porce
Jenotky:
Postup přípravy receptu
  1. Pstruha potřeme solí, drceným kmínem a pokapeme citronovou šťávou. Alobal úplně zlehka potřeme olivovým olejem, rozmažeme papírovým ubrouskem, aby to nebylo moc mastné, ale aby se ryba nepřilepila a položíme na něj pstruha a alobal uzavřeme. Pečeme v rozehřáté troubě asi 20 minut, poté alobal otevřeme a necháme pstruha ještě 5 minut dopéct. Před servírováním posypeme petrželovou natí a ozdobíme plátkem citronu.
Tip

Potřebné suroviny pro přípravu receptů najdete v našem eshopu dietashopbrno.cz.

Sdílet tento recept