R E K L A M A
PEČUJTE O ZDRAVÍ

Kuře a la kačena

Kuře a la kačena
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
2porce 10minutes
Doba vaření
1hodina (přibližně)
Porce Doba přípravy
2porce 10minutes
Doba vaření
1hodina (přibližně)
Kuře a la kačena
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
2porce 10minutes
Doba vaření
1hodina (přibližně)
Porce Doba přípravy
2porce 10minutes
Doba vaření
1hodina (přibližně)
Ingredience
  • 1 cibule
  • 1 sáček kysaného zelí
  • 2 kuřecí stehna
  • sůl
  • tekuté sladidlo
Množství: porce
Jenotky:
Postup přípravy receptu
  1. Cibuli nasekáme nadrobno, necháme zesklovatět na pánvi (můžeme i na kapce olivového oleje), přidáme propláchnuté kysané zelí, které můžeme trošku přisladit pár kapkami sladidla. Zelí dáme na dno pekáče, na něj položíme osolená stehna a maličko podlijeme. Pečeme pod pokličkou do měkka asi na 240 °C, stále kontrolujeme, aby se zelí nepřipalovalo, když tak přilijeme trošku vody. Nakonec pečeme bez pokličky, aby maso chytlo barvu a ze zelí se vypekla přebytečná voda. Podáváme s dukanovým knedlíkem.
Tip

Potřebné suroviny pro přípravu receptů najdete v našem eshopu dietashopbrno.cz.

Sdílet tento recept